Your Name - Твоето име

Ако откриете класация за Аниме и японско кино, в която този филм не е на първо място, значи тя е измислена. Един от най-награждаваните, и с най-висок приход (360 М $) в историята на японските анимационни филми, това е шедьовъра на Макото Шинкай.
Започва като комедия, тъй като момиче от провинцията и момче от Токио се събуждат с разменени тела. Повтаря се, после пак и пак. За да не объркат живота си, си оставят бележки в календарите, какво са правили в тялото на другият. Но когато се опитват да разберат повече за феномена се оказва по-мистично и сложно. Не е като тя да отиде в Токио и да се срещнат. А в центъра на всичко е една комета, която единият се готви да наблюдава, а другият намира в спомените си... Има причина съдбите им да са така преплетени така, а ако запомнят имената си и ще се слеят в прекрасна любов.
Ако не сте го гледали, значи за вас аниме и японска кино значи цъкане на клипчета за Миязаки в Тубата, а ако сте го гледали - Добре дошли в клуба на феновете-ревльовци на Шинкай...

Препоръчвам:

8/10


Рейтинг Your Name. (2016) on IMDb
Режисьор: Макото Шинкай
Участват: Рюносуке Камики, Моне Камишираши, Рио Нарита
Студио: Amuse, CoMix Wave Films
Времетраене 106 минути

Гледай с български субтитри

Публикуване на коментар

0 Коментари